Nastavlja se humanitarna akcija „OD SRCA SRCU“, napunimo Socijalni dućan

U našoj školi, u zadnjih nekoliko godina, odvija se humanitarna akcija „OD SRCA SRCU“  u kojoj pokušavamo pomoći našim sugrađanima u potrebi  darivajući prehrambene namirnice i higijenske potrepštine.

Svaki put ova humanitarna akcija dobije poseban pečat dobrote, i svaki put budemo neizmjerno sretni što smo pokazali svoju solidarnost i suosjećanje u potrebama naših susjeda, sugrađana.

Ovoga proljeća, u poznatoj organizaciji  4. Ak razreda i razrednice prof. Vide Martinko napravili smo plan događanja akcije. Kako bismo bili organiziraniji i što produktivniji složili smo popis darivanja potrebnih namirnica po razredima.

Akcija je trajala od 5. do 17. ožujka, i produžena do 20. ožujka 2018.

Odaziv je bio odličan, učenici i profesori darivali su, ovisno o svojim mogućnostima, ono što im je bila zadaća i donosili u učionicu br. 12, u kojoj su učenici, svakodnevno dežurali,  bilježili, prikupljali i slagali darovano.

Svi sudionici ove akcije mogu biti ponosni da smo uspjeli prikupiti 14 kutija potrebnoga za naše sugrađane, a to su 23.3. odvezli, nama već poznati, djelatnici  Crvenoga križa.

Hvala svim sudionicima humanitarne akcije „OD SRCA SRCU“!

Kada čovjek napravi nešto humanitarno, nešto plemenito kako bi pomogao sugrađanima u  lakšem i dostojnijem  preživljavanju  ovih teških vremena, doista se osjeća posebno i sretno.

Neka nas taj lijepi osjećaj prati i motivira za sljedeću humanitarnu akciju.

Ali neka i motivira i ostale da nam se pridruže.

učenici 4. Ak razreda

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)