Posjet Interliberu i InfoGameru

Posjet Interliberu i InfoGameru


I ove je godine Interliber, 45. međunarodni sajam knjiga, znao kako pronaći put do ljubitelja knjige. Na već znanoj adresi Zagrebačkoga velesajma svoja je vrata otvorio od 7. do 12. studenoga 2023. Mnogobrojni posjetitelji, a među njima i učenici 3. c razreda naše Škole u pratnji svoje razrednice Josipe Mioč uživali su u bogatoj i raznovrsnoj ponudi sajma, a mnogi od njih zavirili su i na sve popularniji InfoGamer koji se nakon 4 godine vratio u velikom stilu.

Na putovanje svijetom knjiga i igranja računalnih igara poveli su nas naši vodiči, Dalija i Matias, upoznavši nas ispred samoga ulaza s poviješću, zanimljivostima, programom te ponudom Interlibera i InfoGamera, nakon čega smo krenuli u samostalno istraživanje.

Sudeći po mnogobrojnim posjetiteljima, te našim učenicima koji su premašili zadano vrijeme našega zajedničkog boravka na Zagrebačkom velesajmu, kao i književnim naslovima čiji su vlasnici postali, preostaje zaključiti da je knjiga, bez obzira na sve više poklonika računalnih igara, još uvijek u modi.

Izvijestila: Josipa Mioč, prof.

Fotografirali: učenici 3. c razreda