Knjiga nije hrana, ali je poslastica!

„Knjiga nije hrana, ali je poslastica!“


(Naš mali dar bolesnoj djeci pedijatrije KBC Rebro)

Dobro je činiti dobro“, za nas to nisu samo puste riječi, nas to doista čini boljim ljudima. Zahvalni smo što imamo snagu, zdravlje da možemo pomoći onima, koji se, možda svaki dan, bore s raznim bolestima i traže samo malo nekih običnih trenutaka i stvari u kojima bi mogli uživati. Nama je zato bilo na umu kako im olakšati i kako im pomoći da skrenu misli i malo pobjegnu od bjelila bolničkih zidova. Slikovnice i bojanke bi im trebale u tome pomoći i zato im kroz njih šaljemo svu svoju snagu da što prije ozdrave i vrate se svojim obiteljima.

Shannon L. Alder, rekao je:„ Jedna od najvažnijih stvari koju možete učiniti na ovoj zemlji je dati ljudima do znanja da nisu sami.“  I to je razlog koji nas pokreće i motivira svaki dan iznova da ljudima damo do znanja da nisu sami, posebno potrebitima.

 „Knjiga nije hrana, ali je poslastica.“, reče naš veliki Tin, a mi, baš kroz ovu misao, šaljemo bolesnoj djeci pedijatrije KBC Rebro puno poslastica u obliku slikovnica, šaljemo im sreću, zdravlje i veselje naših srca i ruku.

 Kad se male ruke slože, srce tada sve može!

Sudionici: Božica Uroić, prof.

učenici 4.Ak (koji su uz pripremu darova i nosili darove u KBC Rebro)  i  učenici  IV.Bk