OSLIKAVANJE NAŠIH HODNIKA

OSLIKAVANJE NAŠIH HODNIKA


28. 2. 2022. škola Primjenjene umjetnosti i dizajna oslikala je još jedan mural na stubištu naše škole između 1. i 2. kata prema idejnom rješenju učenika N. K. Na taj način završen je projekt ukrašavanje zidova za ovu školsku godinu i to na obostrano zadovoljstvo i jedne i druge škole.

Video 3.


U sklopu priprema za Erasmus+ susret u našoj školi (projekt projektnoga broja 2020-1-PL01-KA229-081982) naš Erasmus+ tim je uspostavio suradnju sa Školom primijenjene umjetnosti i dizajna s molbom za ukrašavanje naših sivih zidova. Tako su Tea Pranjić, profesorica crtanja i slikanja, i osam učenika 3.C razreda (odjel Grafike) u tjednu od 16. studenog do 19. studenog 2021. g. oslikali stubište koje vodi od prizemlja do 1. kata. Temu ovog projekta je predložila prof. Dubravka Liebl koja je zaslužna za organizaciju i ostvarenje ove ideje, a za konačno idejno rješenje je zaslužna učenica A. M.

Ideja je bila povezati naša dva programa i njihove djelatnosti, tj. prodaju robe i njen put od proizvođača do prodavaonice.

Ova suradnja će se nastaviti u 2. polugodištu, a dotad pogledajte tijek preobrazbe našeg stubišta u kratkim video uratcima prof. Dubravke Liebl.


Video 1.
Video 2.