ŠKOLA ŠKOLI U SREĆI I BOLI

ŠKOLA ŠKOLI U SREĆI I BOLI


Dragi učenici, poštovani profesori, roditelji, staratelji i ostali zaposlenici Škole!

Činiti nešto za nekoga jednostavno iz dobrote vašeg srca govori puno o tome kakva ste osoba.

Naša škola od ove godine želi steći status  Škole ambasadora Europskog parlamenta.

U sklopu predmeta Strukovne vježbe  i Europskih nastavnih modula pod nazivom: Europske vrijednosti – europska solidarnost na primjerima iz vaše okoline, organiziramo humanitarnu akciju pod nazivom,  „ŠKOLA ŠKOLI U SREĆI I BOLI!“

Naš moto je: solidarnost dio nas i našega djelovanja, a cilj nam je pomoći našim prijateljima u Srednjoj školi Glina, čija je škola nedavno porušena  u  razornom potresu.

Humanitarna akcija odvijat će se  od 18.2.2021. do 24.2.2021.

Molimo učenike, profesore i ostale zaposlenike Škole da se uključe u  ovu humanitarnu akciju prema rasporedu koji se nalazi u predvorju i zbornici škole.

Roditelji, staratelji mogu se pridružiti ovoj humanitarnoj akciji, a za organizacijski dio i način realizacije donošenja potrebnoga ili druge vrste pomoći, molimo da se obrate prof. Božici Uroić.

Zbog epidemiološke situacije trebamo se pridržavati navedenih uputa o načinu prikupljanja i donošenja potrebnoga. Tako ostajemo odgovorni i  čuvamo svoje i tuđe zdravlje.

Budite i Vi dio našeg tima!

Veselimo se vašem dolasku i darovima koje ćemo prikupiti, a na plakatu u predvorju škole moći ćete pratiti realizaciju prikupljanja humanitarne pomoći.

“Nisi živio danas dok nisi učinio nešto za nekoga tko ti nikada ne može uzvratiti.” – John Bunyan

ORGANIZATORI

You May Also Like