Posjet Exitu – predstava Kako misliš mene nema?!

Posjet Exitu – predstava Kako misliš mene nema?!

U srijedu 21. studenoga 2018. učenici 2. A, 2. B, 2. AK, 2. BK, 3. A, 3. B i 3. C u pratnji svojih razrednika i profesora I. Deković, I. Gašpar, I. Spajić Jug, H. Stopić, G. Vidović i J. Mioč posjetili su kazalište Exit. Ovaj put odlučili smo se za višestruko nagrađivanu predstavu Kako misliš mene nema?!.

Predstava, čiju režiju potpisuje Ivica Boban, a glavne uloge tumače Amar Bukvić i Filip Juričić, premijerno je izvedena u travnju 2010. U središtu su radnje dvojica prijatelja, Nino i Blaž, koji transformirajući se u različite likove, vrlo plastično i živo dočaravaju društvo u kojem živimo te društvene probleme kojima svjedočimo. Priča je to istovremeno i smiješna i gorka, puna humora, topline, sućuti, bijesa, tuge i nepravdi, jedna od onih u kojoj se kao jedan od protagonista može naći svatko od nas.

Uigrani glumački dvojac, odličan humor te mnogobrojne životne poruke koje je donio tekst doprinijele su ugodnoj i zabavnoj kazališnoj večeri u kojoj su podjednako uživali i učenici i profesori naše škole. Nedvojbeno je da će predstava još godinama živjeti na kazališnim daskama i ispunjavati kazališne dvorane do posljednjega mjesta, baš kao što je i bilo te večeri u Exitu.

Josipa Mioč, prof.

You May Also Like