Posjet Erste banci

Posjet Erste banci

 


U petak 3.5.2019. godine učenici 2.ak razreda u pratnji profesorice Ane Špoljarić posjetili su Erste banku. U prvom dijelu posjeta domaćini su nas poveli u obilazak poslovnice te nas upoznali s poslovima koje obavlja Erste banka na području RH. Drugi dio bio je zamišljen kao interaktivna radionica financijske pismenosti koja je usmjerena na razvijanje svijesti o odgovornoj potrošnji, stjecanje znanja o financijskim institucijama i aktivnom korištenju financijskih usluga, uočavanje vlastitog financijskog ponašanja i ponašanja drugih ljudi, oblikovanje pozitivnih stavova potrebnih za sudjelovanje u svakodnevnom životu.

Radionica nas je  potaknula na razmišljanje o odgovornom odnosu prema vlastitome novcu te na usvajanje dobrih financijskih navika poput vođenja budžeta, štednih navika ili „pametnog“ upravljanja potrošnjom.

Sudjelovanjem u projektu proširili smo postojeća znanja i vještine usvojene u školi, dobro smo se zabavili te upoznali jednog od vodećih pružatelja financijskih usluga u srednjoj i istočnoj Europi.

Ana Špoljarić, prof.

You May Also Like