Još jedan dugogodišnji zaposlenik škole sretno u mirovini!

Još jedan dugogodišnji zaposlenik škole sretno u mirovini!


Trgovačka škola, za nekoliko godina, bit će škola zaposlenika mlađe i srednje životne dobi. Razlog tomu su odlasci profesora i ostalih zaposlenika u mirovine, ljudi koji su dolazili u ovu školu osamdesetih godina, kada je škola brojila preko stotinu zaposlenika, od toga pedesetak vrlo mladih kadrova. Očito se sve ponavlja, došla je smjena generacija. Tako mora  biti, jer sve se kreće i izmjenjuje.

Ovih dana ispratili smo u sretnu i dugu mirovinu našu dugogodišnju tajnicu – pravnicu Škole gđu Gordanu Kovač. Gospođa Kovač došla je u Trgovačku krajem osamdesetih, nekako smo u tu školu došle iste godine i naše poslovno, ali i privatno druženje trajalo je više od trideset godina. U cijelom tom radnom vijeku bilo je puno dobrih i manje dobrih trenutaka, ali sve  smo pokušavali prevladati, uvijek u korist škole i dobra njezinih učenika i zaposlenika.

Svojim radom, pozitivnim vrijednostima i susretljivošću i tajnica Kovač, kao i njezini prethodnici, zaposlenici škole, koje smo ispratili u mirovinu u zadnjih nekoliko mjeseci, ostavila je trajan pečat nekih vrijednosti mlađim kadrovima koji dolaze.

Nadamo se da će oni znati cijeniti i čuvati ostavljeno, a Gordani Kovač želimo da uživa u mirovini i bude nam zdrava i zadovoljna, i naravno da nas posjeti, ponekad.

Anđelka Ravlić, knjižničarka

You May Also Like