I naša Josipa otišla je  u mirovinu!

I naša Josipa otišla je  u mirovinu!


Još jedan dugogodišnji zaposlenik naše škole otišao je u mirovinu. To je naša portirka, dostavljačica, spremačica Josipa Juranović. Josipa je u našu škola došla početkom devedesetih godina i, eto, provela s nama tridesetak godina vrijedno radeći.

Što reći o našoj Josipi?! Samozatajna, tiha, vrijedna i uvijek spremna na uslugu. Koliko puta smo znali zamoliti Josipu, kada ide na dostavu ili u poštu, da usput i za nas nešto napravi, tek tako, da ne čekamo u redu i slično. I napravila je, uvijek, i uvijek, i nikada nikome od zaposlenika nije  rekla da ne želi. Josipa nam je bila uvijek tu negdje, za školu, ali i za sve nas.

Hvala Vam, draga Josipa, od srca, hvala od svih nas u školi,  kojima ste uvijek bili puno više od  gđe na porti naše škole.

Josipu život nije mazio, podigla je tri sina, od toga je jedan naš poznati nogometaš, izgubila muža, puno problema, a jedna čvrsta žena, i nikada na njezinom licu nismo mogli vidjeti da joj je teško, a vjerujte mi, poznajući  je, prošla je teške trenutke.

Draga naša Josipa, neka Vam je sretna mirovina, posvetite se sebi i svemu onome što  niste mogli sebi priuštiti u radnom vijeku.  Mislite ponekad i na nas i dođite nam u školu, na kavu.

 Anđelka Ravlić, knjižničarka


You May Also Like