Dojdi osmaš, Zagreb te zove!“ – 2018.

Grad Zagreb, Gradski ured za obrazovanje,  već petnaestu godinu zaredom, organizira manifestaciju “Dojdi osmaš, Zagreb te zove!”  tijekom koje srednje škole Grada Zagreba predstavljaju svoje obrazovne programe učenicima osmih razreda osnovnih škola kako bi im odluku o izboru primjerene škole i nastavku obrazovanja učinile što lakšom.

Ovogodišnja manifestacija “Dojdi osmaš, Zagreb te zove!”  održavala  se na Trgu Nikole Šubića Zrinskog (Park Zrinjevac) u petak, 11. svibnja 2018. godine, od 10 do 16 sati. Pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba, a u organizaciji Gradskog ureda za obrazovanje, ova manifestacija budućim srednjoškolcima pruža priliku da se na jednom mjestu upoznaju s brojnim gimnazijskim, strukovnim i umjetničkim programima  u 80-ak zagrebačkih srednjih škola.

Našu školu na ovogodišnjoj manifestaciji predstavili su i  organizirali učenici 4. Ak i 3.Bp i profesorice Božica Uroić i Vida Martinko.

Nakon uvodnoga pozdrava gosp. Lovrića, učenici, zajedno s profesorima, zauzeli su svoja mjesta na štandovima i uživali u promoviranju svojih škola i programa.

Mi smo, vrlo brzo, podijelili sve promidžbene materijale  jer je bilo puno zainteresiranih za naše programe i školu. Vjerujemo kako će dosta osmaša  u jesen puniti hodnike i učionice naše škole.

Uz dobro odrađeni posao i lijepo vrijeme, odlično smo se družili i s učenicima osmašima, ali i kolegama iz srednjih škola.

Učenici 4.Ak i 3.Bp razreda

 

You May Also Like